Online inschrijven

Voor KERAMIEK 1ste jaar: wegens het grote succes van deze afdeling komen personen die zich vanaf nu (1 juli 2020) inschrijven terecht op een wachtlijst. Zij zullen later gecontacteerd worden.

De werkwijze om online in te schrijven (mogelijk vanaf 2 juni om 8u00) is gewijzigd.
Elke leerling moet zich opnieuw inschrijven. Niemand wordt automatisch heringeschreven. Het inschrijvingsgeld storten op onze rekening is geen geldig inschrijfbewijs.
Neem alvast jouw rijksregisternummer bij de hand, indien je dit nummer niet hebt (buitenlandse studenten), volg de stappen.
Butenlandse studenten die reeds bij ons les volgden, sturen hun vraag voor herinschrijven via mail NIET met mijnacademie (er zit een fout in het softwareprogramma).
Lees aandachtig, alle stappen zijn duidelijk, wil je toch meer info voordat je inschrijft lees hieronder meer.
De inschrijving is pas definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer van de school:  BE97 0682 1106 4549    bank: Belfius. Iedereen betaalt het volledige tarief, kortingen met attest (bv. werkloosheid, …) dienen aangevraagd te worden. Van zodra het attest is goedgekeurd, wordt het te veel betaalde bedrag terug overgeschreven.
Indien het online inschrijven niet lukt, kan je voorlopig enkel via mail info en hulp vragen: ika.mechelen@skynet.be. We proberen je dan zo snel mogelijk verder te helpen.

Nu inschrijven

 

 

 

Meer info over het aanmaken van een account en inschrijven op mijnacademie:
1. account aanmaken
Om online te kunnen inschrijven maak je eerst een account aan op mijnacademie
– Voer voornaam, familienaam en e-mailadres in, kies een wachtwoord en lees de algemene voorwaarden. Ga akkoord om verder te gaan.
– Je ontvangt een email (kijk ook in spam) om verder te gaan, dien je deze te bevestigen.
– Daarna kan je opnieuw aanmelden.
– Als je de eerste keer aanmeldt, krijg je informatie over het privacybeleid van mijnacademie. Lees aandachtig. Ga akkoord om verder te gaan.
2. leerling registreren in onze school
– eenmaal aangemeld zie je 2 tabbladen “start” en “over ons”. In “over ons” vind je het Academiereglement en het Artistiek Pedagogisch Project
– Op het tabblad “start” kan je links onder leerlingen iedereen registreren die tot jouw gezin hoort en wenst in te schrijven in de school.
Klik op leerling toevoegen en vul alle gegevens in. Je moet ook een beveiligingscode intikken. Heb je die niet, klik op “ik heb geen token” en je krijgt de token via mail direct toegestuurd.
3. leerling effectief inschrijven
– kies de leerling die je wilt zien
– controleer én/of vul de contactgegevens in
– bekijk academiereglement, artistiek pedagogisch project en gebruik beeldmateriaal,  en de extra vragen…. en vink aan
– klik op nieuwe inschrijving en selecteer waarvoor je wilt inschrijven
– bevestig en klik op deze les kiezen (ook al zijn het niet jouw keuzedagen, deze worden de eerste les met jouw leerkracht afgesproken)
– je kan een opmerking toevoegen
– bevestig
– klik links op nu betalen, daarna klik je nogmaals op nu betalen en je krijgt het formulier te zien met de info om over te schrijven. Iedereen betaalt het volledige tarief
kortingen met attest (bv. werkloosheid, …) dienen aangevraagd te worden. Dit kan via mail.  Van zodra het  attest is goedgekeurd, wordt het te veel betaalde bedrag terug overgeschreven.
4. de leerling is nu ingeschreven
Je kan nu uitloggen (afmelden) bovenaan recht.
Na je inschrijving krijg je een e-mail als bevestiging met alle info.

Facebook Iconfacebook like button