Funcken expositie 12 01 2014

“Na diverse exposities in o.a. België, Duitsland, Finland nu weer expositie dichter bij huis. Ik ben te gast bij Galerie Zeven Zomers (10 jan. t/m 24 feb) in Nijmegen. Er staan 10 werken van steen en glas al dan niet gecombineerd met hout of brons. Het is een mooi overzicht van 10 jaar fijnzinnige ambachtelijke en kunstzinnige inspanningen. Mijn beelden variëren van gestileerde figuratieve vormen tot strak en geometrisch geïnspireerd naar architectuur. Deze tentoonstelling geeft een mooi overzicht van mijn veelzijdigheid.
Naast mijn werk als beeldend kunstenaar werk ben ik dagelijks actief als grafisch en ruimtelijk ontwerper. Ik werk sinds 2007 vanuit mijn woon- en werkplek in Udenhout, kom gerust bij mij eens op bezoek voor koffie en een rondleiding. Mijn werk moet je beleven zo beleef ik inmiddels meer dan 25 jaar de opdrachten zoals huisstijlen, brochures, nieuwsbrieven en websites, die ik voor mijn klanten uitvoer.”  Paul Funcken